Ali Fahri İşeri İlkokulu


Vizyon: Çevrede ve bölgede örnek okul olmak.

Misyon: Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan doğru iş yapan bireyler yetiştirmesine, böylece Büyük Atatürk´ün Çağdaş Uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak hedefine öncülük etmek, çağdaş yönetim teknikleri kullanarak hatasız, sürekli daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle öğrencilere milli manevi değerlerine bağlı, kendine güvenen, insanlara saygılı, hoşgörülü bireyler yetiştirmektir. Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar:

Saatler: 09:10 - 14:55
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz İlçemizde 19 Mahalleye ait İlkokul öğrencilerinin taşıma merkezidir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuz İlçemizde 19 Mahalleye ait İlkokul öğrencilerinin taşıma merkezidir.

Telefon - 0266 7211840

Belgegeçer - (266) 721 4250

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://alifahriilkokulu.meb.k12.tr

Adres - 600 EVLER MAH. KORKMAZ SK. ALI FAHRI IŞERI ILKOGRETIM OKULU BLOK NO: 21 BANDIRMA / BALIKESİR

Öğretmen :31
Öğrenci :674
Derslik :22
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :584
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Bandırma Marmara Denizi’nin güneyinde, aynı adla anılan körfezde yer alan önemli bir liman kentidir. Karayolu ile; Balıkesir üzerinden Ege’ye ve güneye, Bursa üzerinden tüm Anadolu’ya ve İstanbul’a, Çanakkale üzerinden de Trakya’ya, kısaca yurdumuzun her yanına rahat ulaşım olanağı olan bir kenttir. Denizyolu ulaşımında, İstanbul-Bandırma arasındaki hızlı feribot ve deniz otobüsü seferleri, Bandırma’yı İstanbul’un bir parçası konumuna getirmiştir.

Adres - 600 EVLER MAH. KORKMAZ SK. ALI FAHRI IŞERI ILKOGRETIM OKULU BLOK NO: 21 BANDIRMA / BALIKESİR

Ulaşım Kara,deniz ve demiryolu ulaşımı vardır. Balıkesir il merkezine uzaklık: Yaklaşık 100 km Bursa il merkezineuzaklık : Yaklaşık 100 km İstanbul´a uzaklık (Deniz yoluyla): Yaklaşık 2 saattir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık yaklaşık 4 km´dir. İl merkezine uzaklık ise yaklaşık 100 km´dir.